fbpx

Wie wij zijn

Toon Vollering, ervaringsdeskundige, rookstopcoach supervisor

Van origine ben ik gymleraar en rookte al vanaf mijn 13e. Na 42 jaar roken heb ik mij eindelijk verlost van mijn rookprobleem. In 2015 deed ik de zoveelste stoppoging die niet lukte. Ik had toen ook te maken met een burn-out. Geholpen door alle onderzoeken van onder andere het Trimbos Instituut en vooral ook de boeken van Wanda de Kanter en Pauline Dekker, heb ik het rookprobleem en het stoppen bestudeerd.

Toen vond ik eindelijk MIJN mentale knop om roken voor altijd uit mijn leven te bannen. Dat geheim deel ik nu graag met iedereen die ook wil stoppen.

Het geheim is een combinatie van Mind en Body waarbij de Mind je nieuwe gedachten gaan bepalen en de Body aanzet tot gezond gedrag met meer bewegen, gezonde voeding, wellness en ontspanning. Door de begeleiding van een erkende Coach is het een proces dat slechts enkele maanden kost.

Het allerbelangrijkste zijn persoonlijke motivatie en de wil om voor altijd te stoppen. Met de begeleiding van een Body&Mind coach wordt de kans op succes meer dan tien keer zo groot.

Wanda de Kanter en Pauline Dekker

De Body&Mind combi met beweging, gezonde voeding, ontspanning, gezelligheid en gepassioneerde stoproken coaches kan duizenden mensen verleiden tot het blijvend stoppen met roken. Zeker omdat het programma een jaar duurt en je coach ook helpt bij een terugval. Ik zal alle rokende maar ook niet rokende patiƫnten graag adviseren om het Body&Mind Lifestyling programma te volgen.