fbpx

De leukste en beste manier om voor altijd van roken af te komen

De Leukste manier? Tja sorry rokers…  Leuker kunnen wij het echt niet maken, wel aantrekkelijker.  Erkende BodyMind SMR coaches zetten je verlangen naar sigaretten (je rookimpuls) om naar beweeg en ontspanning impulsen. Dat geeft je de kracht om moeilijke stop momentjes te overwinnen, en meer energie te krijgen. Met het geld wat je overhoudt ga je zeker leukere dingen doen dan roken.

Meld je nu aan!

De beste manier?

Samen met verslavingsartsen, psychologen, fysiotherapeuten, sportleraren, personal trainers en diëtisten is het Body&Mind SMR programma ontwikkeld.  De basis voor BodyMind SMR is het al 15 jaar succesvolle en bewezen Stoppen Met Roken programma van psychologe Roos Blom (landelijk hoofd opleidingen Body&Mind Lifestyling). Hier hebben wij met haar en de andere specialisten de nieuwste beweeg, ontspanning  en voeding vaardigheden en technieken aan toegevoegd om het percentage blijvende stoppers nog verder omhoog te krijgen.

Meld je nu aan!

 

Hoe werkt het BodyMind SMR programma

  1. Meld je aan en je wordt door je BodyMind SMR coach binnen 48 uur gebeld voor een persoonlijk intakegesprek
  2. In de persoonlijke gesprekken wordt je diagnose gesteld. Je krijgt uitleg over je persoonlijke en bewezen werkboek,  en we plannen je stopdatum in.
  3. Er wordt op een interactieve/ leuke manier gewerkt aan het ontkoppelen van ingeslopen rookgedrag. Hoe? Body&Mind stimuleert groep sessies bij te wonen om nieuwe contacten op te doen en nieuwe energie te ontplooien. Zij gebruikt daarvoor impulsmanagementtechnieken (beweging, voeding, ontspanning). Waar nodig wordt in samenwerking met de huisarts medicatie ingezet.
  4. Je bent altijd binnen 30 dagen rookvrij. Daarna is het volhouden. We blijven in contact om rookvrij te blijven, zo nodig wordt extra begeleiding aangeboden.