fbpx

Den Haag de tweede rookvrije stad?

De plaatjes op de pakjes sigaretten en shag liegen er niet om. Van roken ga je dood. Toch rookt iets meer dan een kwart van de bevolking. Dat percentage moet en kan flink omlaag. Groningen wil de eerste rookvrije stad worden. Daar kan Den Haag natuurlijk geen genoegen mee nemen.

Nederland moet een rookvrije samenleving worden. Hoe sneller, hoe beter. Dat vindt de overheid en dat vindt ook Body&Mind Lifestyling. We zijn in Nederland al op de goede weg. Enkele decennia geleden rookte bijna iedereen. Althans, zo leek het. Want overal waar je keek, zag je rokers. Op verjaarsfeestjes presenteerden de gastheer en gastvrouw sigaren en sigaretten.

Dat is al lang niet meer het geval. We zijn nu veel wijzer en weten hoe gevaarlijk roken is voor jezelf en je omgeving. Teer in je longen, nicotine in je lijf. Verslaving in je hoofd. Dat moet anders kunnen. Body&Mind Lifestyling heeft een methode ontwikkeld, die het stoppen makkelijker maakt. En vooral ook leuker! Kan dat dan? Het antwoord is ‘ja’. We combineren het stoppen namelijk met bewegen, voedingsadvies en ontspanning. Zo kun je in drie maanden van je nicotineverslaving af komen. Zonder dikker te worden.

Laten we van Den Haag de tweede rookvrije stad maken! Of de eerste, want de Groningers lopen maar een heel klein stukje op ons voor. Het Body&Mind programma wordt aangeboden door een select aantal centra. Zie www.bodymind-lifestyling.nl.