fbpx

Het niet-rokenprogramma

Het Body&Mind stoppen met roken programma: uniek en persoonlijk

Tussen je oren

Met het Body&Mind-programma halen wij de nicotine tussen je oren vandaan. Het woord nicotine is in dit verband de nicotineverslaving, die je hersenen voortdurend aanspoort tot het innemen van een nieuwe dosis nicotine.

‘Die mentale knop moet om,’ is de boodschap van Body&Mind aan de aspirant niet-roker. In de woorden van initiatiefnemer en ervaringsdeskundige Toon Vollering: ‘het begint met je mind. Je gaat je mind resetten. En je gewoonten veranderen. Dat is niet gemakkelijk, maar iedereen kan het leren. Ook al heb je alles in je leven om het roken heen gebouwd.’

En dat kost maar één tot drie weken. Je ontdekt waar je valkuilen en problemen zitten om blijvend te stoppen met roken. En vervolgens verander je dat.

Dus geen poging maar een besluit!
Het omzetten van de mentale knop gebeurt wanneer je besluit voorgoed met roken te stoppen. Met Body&Mind doe je dus niet een zoveelste poging. Je neemt een besluit: ik stop. En dat is het halve werk.

 

Hoe werkt het Body&Mind programma?

  • De eerste stap: na je inschrijving bij je Coach of online, ontvang je het Body&Mind werkboek.
    Bang voor ontwenningsverschijnselen? Je Coach kan vrij verkrijgbare nicotinevervangers adviseren. Of een geneesmiddel op recept via de huisarts.

Meld je aan en ontvang gratis een Gezond&Fitbox met een winkelwaarde van € 63.40!

  • Bepaal je stopdag: Met je coach maak je een plan om de valkuilen te omzeilen. Zo werk je rustig toe naar de laatste sigaret.
  • Gestopt blijven: blijf een ex-roker. Met behulp van je werkboek en met telefonische adviezen van je coach.

Schrijf je in en profiteer voor slechts € 50 van een maand sporten en bewegen. Inclusief Health Check!

  • Daarna: na de eerste stopdag zijn meer dan 80 procent van de deelnemers binnen drie maanden rookvrij. Als je onverhoopt toch een sigaret opsteekt, kun je gewoon contact opnemen met je Coach.