fbpx

Het niet-rokenprogramma

Het Body&Mind stoppen met roken programma: uniek en persoonlijk

Tussen je oren

Met het SMRplus-programma halen wij de nicotine tussen je oren vandaan. Het woord nicotine is in dit verband de nicotineverslaving, die je hersenen voortdurend aanspoort tot het innemen van een nieuwe dosis nicotine.

‘Die mentale knop moet om,’ is onze boodschap aan de aspirant niet-roker. In de woorden van initiatiefnemer en ervaringsdeskundige Toon Vollering: ‘het begint met je mind. Je gaat je mind resetten. En je gewoonten veranderen. Dat kan iedereen leren. Ook al heb je alles in je leven om het roken heen gebouwd. En ook als je al vaker bent gestopt en toch weer begon te roken.’

En dat kost maar één tot drie weken. Je ontdekt waar je valkuilen en problemen zitten om blijvend te stoppen met roken. En vervolgens verander je dat.

Dus geen poging maar een besluit!
Het omzetten van de mentale knop gebeurt wanneer je besluit voorgoed met roken te stoppen. Met het SMRplusprogramma doe je geen zoveelste poging. Nu stop je voorgoed.

Hoe werkt het SMRplusprogramma?

  • De eerste stap: na je inschrijving bij je Coach of online, ontvang je het Body&Mind werkboek. Het werkboek neemt je bij de hand naar je stopdag. De Coach doet je een aantrekkelijk introductieaanbod voor het vrijwillige plus-programma: bewegen, voedingsadvies, ontspannen.

Meld je aan en ontvang gratis een Gezond&Fitbox met een winkelwaarde van € 63.40!

  • Bepaal je stopdag: Met je coach maak je een plan om de valkuilen te omzeilen. Zo werk je rustig toe naar de laatste sigaret.
  • Gestopt blijven: blijf een ex-roker. Met behulp van je werkboek en met (telefonische) adviezen van je coach.
  • Daarna: na de eerste stopdag zijn meer dan 80 procent van de deelnemers binnen drie maanden rookvrij. Als je onverhoopt toch een sigaret opsteekt, kun je gewoon contact opnemen met je Coach.